Merel Alice 
Wil je een simplistisch kaartje met niet al te veel poes pas? Gouden details maken het kaartje net wat specialer en zorgen voor de finishing touch en bovendien zijn de details erg mooi in combinatie met het licht roze. 
Lauren Esmee
Het is altijd leuk als je voor iemand aan de slag mag die dicht bij je staat. Zo mocht ik dat ook voor de inmiddels 1,5 maand oude baby Lauren. Het kaartje heeft een speels 3-luikje waardoor je hem op meerdere manieren neer kan zetten. Extra leuk aan het kaartje is dat de voorkant nog niets verraad over het thema, waardoor je hem écht moet openen om te zien waar het over gaat! De ouders wilden graag een bijpassende poster, erg leuk om deze in de babykamer in te lijsten aan de wand.
Jalina Linne Maud
Geboortekaartje Maud 🌿🍂 De gefotografeerde schoentjes zijn vroeger van de mama geweest!  Zo maak ik de kaart zo uniek en persoonlijk voor je!
Lise Laurèn Nore
Dit schattige geboortekaartje is helemaal in lijn naar de inrichting van de babykamer ontworpen. De mama van Nore is interieurstylist en is een kei in het bedenken van mooie woonstijlen. Wil je nou ook een kaart die past in de toekomstige babykamer? Stuur wat foto’s van de (toekomstige) babykamer en ik zorg ervoor dat de kaart er precies bij past. Voor de exacte kleur op de wand kun je ook de kleurcodering doorgeven, zo sla je de plank nooit mis!
Maud Rosanne
Terug naar boven